Saltar apartados

Biblioteca de Departament

BIBLIOTECA DE PREHISTÒRIA, HISTÒRIA ANTIGA I ARQUEOLOGIA

Horari d'atenció al públic:
  • Dilluns a dijous: de 8.00 a 20.00 h  Divendres: de 8.00 a 14.00 h
  • JULIOL: de 8.00 a 14.00 h
  • AGOST: Tancat

Aquesta biblioteca també romandrà tancada en els períodes vacacionals de Nadal i Setmana Santa.

Esta biblioteca permanecerá CERRADA durante el periodo vacacional de Semana Santa y por festividades de San Vicente, Santa Faz y Primero de Mayo, los días:

                       - Del 13 al 24 de abril

                       - Del 27 de abril al 1 de mayo

 

Els llibres situats en la Biblioteca del Departament apareixen en el catàleg de la Biblioteca de la Universitat d'Alacant amb la signatura genèrica FL PREH./H. ANT./ARQ. Poden consultar-se en  en el següent enllaç:

BIBLIOTECA. Biblioteca Universitària

 

 

Les signatures específiques internes dels llibres de la Biblioteca del Departament poden consultar-se en l'ordinador de consulta per als usuaris situat en la Biblioteca.

AVÍS: En aquesta biblioteca ja no s'accepten, per a tornar-los, llibres d'altres biblioteques del campus. Els usuaris hauran de retornar-los en les biblioteques en les quals van ser prestats.

Aquesta biblioteca es compon de fons bibliogràfics adquirits per les àrees de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia; per tant, la temàtica del material bibliogràfic està relacionada amb la d'aquestes àrees. Així mateix, part dels fons té el seu origen en els intercanvis i donacions rebuts a través de la revista pròpia Lucentum. La biblioteca inclou a més un gran assortit de revistes especialitzades que els usuaris poden consultar en sala i que estan relacionades amb les àrees de coneixement esmentades.

Departament de Prehistòria, Arqueologia, Hist. Antiga, Fil. Grega i Fil. Llatina


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3663

Fax: (+34) 96 590 3823

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464