Saltar apartados

Biblioteca de Departament

BIBLIOTECA ÀREES DE PREHISTÒRIA, ARQUEOLOGIA I HISTÒRIA ANTIGA

RECORDATORI SUSPENSIÓ ACTIVITATS EXTRAACADÈMIQUES:

A causa de l'epidèmia del COVID-19 i fins a nou avís, recordem que han sigut suspeses totes les activitats extraacadèmiques que tinguen lloc tant en les instal·lacions del Campus de Sant Vicent (entre elles les biblioteques).

Horari d'obertura extraordinària (només servei de préstec i devolució):

HORARI D'ESTIU:

  • JUNY / JULIOL:

 - Dilluns, Dimarts i Dijous: ……………….09.00 a 13.00 h

  • AGOST: Tancat
  • SETEMBRE (a determinar)

Aquesta biblioteca també romandrà tancada en els períodes vacacionals de Nadal i Setmana Santa.

Els llibres situats en la Biblioteca del Departament apareixen en el catàleg de la Biblioteca de la Universitat d'Alacant amb la signatura genèrica FL PREH./H. ANT./ARQ. Poden consultar-se en l'enllaç següent:

BIBLIOTECA. Biblioteca Universitaria

 

 

Les signatures específiques internes dels llibres de la Biblioteca del Departament poden consultar-se en l'ordinador de consulta per als usuaris situat en la mateixa biblioteca.

AVÍS: En aquesta biblioteca ja no s'accepten, per a la seua devolució, llibres d'altres biblioteques del campus. Els usuaris hauran de retornar-los en les biblioteques en les quals van ser prestats.

Aquesta biblioteca es compon de fons bibliogràfics adquirits per mitjà de les àrees de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia; per tant, la temàtica està relacionada amb la d'aquestes àrees. Així mateix, part dels fons té el seu origen en els intercanvis i donacions rebuts a través de la revista pròpia Lucentum. La biblioteca inclou a més un gran assortiment de revistes especialitzades que poden ser consultades en sala pels usuaris i  que estan relacionades al seu torn amb les àrees de coneixement esmentades.

NOVIEMBRE

Departament de Prehistòria, Arqueologia, Hist. Antiga, Fil. Grega i Fil. Llatina


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3663

Fax: (+34) 96 590 3823

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464